BENVINGUTS!

Vols donar un toc dolç i de color a la teva festa?
Aquí trobarás el pastís, les galetes i els cupcakes que hagis imaginat! Per a qualsevol ocasió: festa d'aniversari infantil, celebracions d'adults, casaments, batejos....

Tots els productes estan fets amb ingredients de primera qualitat. El fondant utilitzat té un toc de vainilla, donant-li un gust suau i no massa dolç.

Es poden escollir diferents tipus de farcit pels pastissos: ganache de xocolata, xocolata amb llet o xocolata blanca, o buttercream (crema de mantega) de xocolata, xocolata blanca, nutella, dolç de llet, vainilla, maduixa...

La cobertura pot ser completament de fodant o bé amb ganache i decoració amb figures de fondant.

La decoració es farà en funció del què es demani, però a la pàgina es poden veure els últims treballs per agafar idees.

diumenge, 10 de desembre del 2017

PASTÍS FONDANT: LADY BUG




Bones! Després d'uns mesos sense publicar cap entrada, començaré a penjar varis pastissos que he fet els darrers mesos i que tinc pendent ensenyar-vos!

Començo per aquests que vaig fer per les filles bessones d'una bona amiga. La Laia i l'Ariadna , que aquest estiu van fer 5 anys!!

La temàtica va ser la Lady Bug, i vaig fer els dos pastissos iguals, un per cada una!





La base era el pa de pessic de vainilla, farcit de ganache de xocolata amb llet, i cobert de fondant. Tot el pastís SENSE LACTOSA, apte per intolerants.






Sobre la cobertura de fondant, vaig posar una placa de paper de sucre, tot comestible, decorat amb el dibuix dels protagonistes. Una marieta de fondant, i la cobertura vermella amb els puntets negres.





FELICITATS LAIA I ARIADNA!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada