BENVINGUTS!

Vols donar un toc dolç i de color a la teva festa?
Aquí trobarás el pastís, les galetes i els cupcakes que hagis imaginat! Per a qualsevol ocasió: festa d'aniversari infantil, celebracions d'adults, casaments, batejos....

Tots els productes estan fets amb ingredients de primera qualitat. El fondant utilitzat té un toc de vainilla, donant-li un gust suau i no massa dolç.

Es poden escollir diferents tipus de farcit pels pastissos: ganache de xocolata, xocolata amb llet o xocolata blanca, o buttercream (crema de mantega) de xocolata, xocolata blanca, nutella, dolç de llet, vainilla, maduixa...

La cobertura pot ser completament de fodant o bé amb ganache i decoració amb figures de fondant.

La decoració es farà en funció del què es demani, però a la pàgina es poden veure els últims treballs per agafar idees.

dissabte, 30 de juliol del 2016

PASTÍS FONDANT: CENTRO DE MANDO, PATRULLA CANINA




Hola! Avui publico el pastís que vaig fer per l'aniversarí d'en Martí, el rei de la casa ja ha fet 4 anys!!

Volia que li fes el Centro de mando de la Patrulla Canina.






El Centro de mando no era comestible, vaig utilitzar porexpan per donar-li la forma i el vaig forrar i decorar amb fondant.




A part del Centro de mando també li vaig fer dues figures: en Chase, el gosset policia i en Zuma. Les dues figures comestibles, fetes de pasta de sucre.



La base era un boníssim pa de pessic quadrat, farcit de Buttercream de vainilla i cobert de fondant! Davant vaig posar el nom d'en Marti sobre un os blanc, als laterals petjades de gos i entre els dos gossets el número 4 sobre l'escut de la Patrulla.










Espero que us hagi agradat, i bon cap de setmana!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada