Per fer aquest pastís vaig modificar lleugerament la recepta per tal de fer-lo SENSE LACTOSA. Vaig utilitzar llet sense lactosa, i vaig substituir la mantega per margarina sense lactosa Artua. En va resultar un pa de pessic molt bo!!
BENVINGUTS!
Vols donar un toc dolç i de color a la teva festa?
Aquí trobarás el pastís, les galetes i els cupcakes que hagis imaginat! Per a qualsevol ocasió: festa d'aniversari infantil, celebracions d'adults, casaments, batejos....
Tots els productes estan fets amb ingredients de primera qualitat. El fondant utilitzat té un toc de vainilla, donant-li un gust suau i no massa dolç.
Es poden escollir diferents tipus de farcit pels pastissos: ganache de xocolata, xocolata amb llet o xocolata blanca, o buttercream (crema de mantega) de xocolata, xocolata blanca, nutella, dolç de llet, vainilla, maduixa...
La cobertura pot ser completament de fodant o bé amb ganache i decoració amb figures de fondant.
La decoració es farà en funció del què es demani, però a la pàgina es poden veure els últims treballs per agafar idees.
dissabte, 23 de maig del 2015
PASTÍS FONDANT BÀSIC, SENSE LACTOSA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada